top of page

Samarbejdspartnere

image.png

Nordic Tipi tilbyder eksklusiv teltudlejning til både private arrangementer og virksomhedsbegivenheder. Vores tipi teltene skiller sig markant ud fra de traditionelle, hvide markisetelte og deres tilbehør. Her er den syntetiske firkant blevet erstattet af et kanvasbelagt, cirkelformet rum. Plastikstolene er skiftet ud med massivt træ, og polyesterhynder er blevet udskiftet med ægte rensdyrskind. Resultatet er et opholdsrum, der emmer af inspiration og indbyder til leg, og som danner rammerne om en fuldstændig eventyrlig aften.

logo-glampingtid.png

Hos Glampingtid kan du få et overblik over dine glamping muligheder. Alt fra hyggelige telt oplevelser til luksuriøse hytter, som alle er nøje udvalgt for at sikre den højeste standard af komfort og oplevelse.

Kom tættere på den betagende skønhed i den danske natur, og nyd en luksus og bekvemmelighed, langt ud over traditionel camping. 

glamping-danmark.png

Glamping Danmark er din ultimative guide til luksuriøs camping i Danmarks naturskønne omgivelser. Her kan du finde den perfekte glamping getaway, uanset om det er en romantisk weekend, familieferie eller et unikt udendørs eventyr.

Oplev Danmarks skønhed på en helt ny måde, hvor luksus møder naturen.

image.png

Event Nature skaber rammerne for en udendørs luksus oplevelse som du kender fra hotel og restaurant oplevelser.

I et samarbejde med Danish Event Group kan de ydermere koordinere og afvikle større glamping oplevelser for private og virksomheder, som indeholder en komplet pakke med opsætning og nedtagning af telt, indretning, gastronomi og aktiviteter.

Er du interesseret i et samarbejde? 

Kontakt os endelig hvis du er interesseret i et samarbejde - vi sidder klar på telefonen.

bottom of page